A szitanyomás a póló, munkaruha, és egyéb tárgyakra történő emblémázás technológiája. A szitanyomással lehetségessé válik egy- vagy többszínű képek, logók, feliratok nyomtatása a legkülönfélébb anyagokra.
Megkülönböztetünk direkt- illetve transzfernyomást. A direktnyomtatásnál közvetlenül kerül a festék az
anyagra, transzernyomásnál először egy úgynevezett transzfer papírra kerül a festék ezután hőpréssel visszük át az anyagra.

A minőségi eredmény eléréséhez alábbi szempontokat érdemes szem előtt tartani:
A szitanyomás technikai lehetőségeit és korlátait már a tervezési fázisban érdemes figyelembe venni. Bár mi közel 23 éve dolgozunk azon, hogy az Ön  elképzeléseit maradéktalanul megvalósíthassuk, folyamatos szakmai képzéssel, a piacon megtalálható legjobb alapanyagok kiválasztásával törekszünk arra, hogy munkáink  minőségével lépést tarthassunk a piaci igényekkel, de mindehhez Ön is kell!

Mielőtt bármit megrendel, kérje ajánlatunkat, illetve ha nincs gyakorlata az adott tárgy logózásában, feliratozásában, akkor konzultáljon  technikai vezető kollégánkkal  az alapanyagokat és a lehetőségeket illetően, aki munkaidejében szívesen áll az Ön rendelkezésére, hiszen nekünk is érdekünk a jó végeredmény és elégedett Ügyfél.

Ahhoz, hogy jó minőségű és az Ön elképzelésének megfelelő termékeket állítsunk elő, bizonyos szempontokat figyelembe kell venni a megrendelésnél:

  • Nagyon fontos, hogy minden megrendelésnél kérjen látványtervet. Speciális munkáknál próbanyomatot is érdemes kérni.
  • Lényeges, hogy a nyomat színének egyezősége érdekében -Pantone kódokkal dolgozunk-, ne felejtse el ezt a megrendeléskor megadni.
  • Speciális festékkel (pl. világító festék, vízlepergető kabátok esetén speciális műanyag festék) történő nyomáskor mindenképpen egy próba nyomást végzünk, hogy biztosak lehessünk a nyomatok tartósságában.
  • Ahhoz, hogy egy megfelelő minőségű szitanyomat készüljön, vektoros grafika szükséges.

Javasoljuk, hogy minden esetben kérjen árajánlatot, a későbbi félreértések elkerülése érdekében. Árajánlatkérését elküldheti email-ben az info@jano-studio.hu email címre, illetve az árajánlatkérő űrlap kitöltésével. A pontos árajánlathoz mindenképpen szükségünk van a nyomandó termékről és a nyomatról egy fotóra, cserébe mi garantáljuk, hogy a végleges árajánlatunk után nem lesz semmiféle többletköltsége!

Textilnyomás

A textil nyomáson belül a legkeresettebb szolgáltatás a póló nyomás (póló szitázás).

Rendezvényeken, kiállításokon osztogatott promóciós pólók előállítása mellett egyre több cég igényel pólónyomást, hogy az alkalmazottak részére egységes munkaruházatról gondoskodjon.
Cégünk a póló szitázás mellett természetesen egyéb textilekre is vállal szitanyomást.

Kérésére szívesen készítünk emblémázási ajánlatot. Az árak a nyomatok méretétől és típusától függően változhatnak.