Kínálatunkból bármely vállalkozás megtalálhatja a neki leginkább tetsző, és megfelelő terméket akár belső használatra keres megoldást, akár céges ajándékozásra. Termékeinket feliratozás nélkül, vagy egyediesítve is kérheti.

Kötött naptárak

Könyv jellegű naptáraink sorában megtalálhatóak a visszafogott, hagyományos kivitelezésű termékek éppúgy, mint a különféle magas minőségű műbőr variációkkal készített agendák, továbbá a speciális felületnemesítéseket tartalmazó színes grafikával készülő termékek egyaránt.

5 különböző méret (A/4, B/5, A/5, B/6, A/6), 4 külön beosztás (napi, heti, 2napi és napló), valamint számtalan borítótípus nyújtja azt a kínálatot, amelyben mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő megoldást.

Amennyiben egyedi arculatot tükröző naptárat szeretne cégének, vállalkozásának, és nem találja meg a megfelelőt a kollekciónkban, ne csüggedjen. A katalógusunkban bemutatott kínálatunkon felül számtalan megoldással rendelkezünk még, egyedi borítótípust, színt, vagy teljesen új gyártást is ajánlhatunk.


Megnézem a kínálatot